• 050-5690134
  • info@petgets.nl
  • Besteld Ma-Za <17.00 = volgende dag in huis

Over

Over

Petgets.nl levert sinds 2015 alles voor huisdieren. Het gemak van online shoppen gecombineerd met scherpe prijzen en vlotte levering.

Bijzonder breed en diep assortiment

Het assortiment is bijzonder breed en diep te noemen. Naast een volledige productomschrijving vindt je bij alle producten de actuele voorraad. Zo zorgen wij ervoor dat je vrijwel nooit misgrijpt en het bestelde product vlot in huis hebt.

Bestellen van Maandag tot Zaterdag voor 17.00 is de volgende dag in huis.

Wij begrijpen dat een vlotte levering belangrijk is, daarom worden bestellingen van maandag tot en met zaterdag geplaatst voor 17.00 de volgende dag met behulp van PostNL afgeleverd (Geen levering op Zondag). Vanzelfsprekend ontvang je een track en trace code per e-mail voor het traceren van je bestelling.

Veilig betalen met iDEAL

Veilig betalen doe je met iDEAl. In de veilige en vertrouwde omgeving van je eigen bank betaal je gemakkelijk en snel met iDEAL. Alle betalingen vinden in een beveiligde en gesloten omgeving plaats.

Lage verzendkosten

Alle pakketten worden met behulp van PostNL afgeleverd. De bijdrage in de verzendkosten bedragen slechts 3.95! Na het plaatsen en versturen van je bestelling ontvang je per e-mail de track en trace gegevens.